Pringles&whisky


Zoals het een perfecte add'er betaamd had ik uiteraard mijn zaakjes goed voor elkaar voor een weekendje Pringles&whisky. 

Ik kwam dit keer maar een half uur te laat aan, was alleen maar mijn slaapzak,oplader, matje vergeten en nog iets dacht ik maar kon mij niet meer herinneren wat. Nou ja, oké eerlijk is eerlijk, ik was ook vergeten te tanken en moest mijn band nog oppompen, maar hè dat heb ik wel in allemaal in een half uur gedaan dus ik kan echt wel plannen! Superfocus! 

De mannen gingen op de motoren en wij helaas met de auto erachteraan. Mooi uitzicht, dat dan weer wel, die brede ruggen op die lowtails.  

Tip: als je je pop up tentje uit wil gooien zorg dan dat je niet met je neus er boven staat. De tent popte zo snel uit dat mijn mede feestganger net haar gezicht kon wegtrekken. (Hoefde ik bijna mijn bus Pringles niet meer te delen)

Ff heerlijk bij de tent gelegen, in het gemaaide gras wat inmiddels hooi was geworden. Genieten van het uitzicht, insecten die over mij heen kropen, mijn glas whisky( met wat sprietjes hooi erin) de bus Pringles and some music. 

Denk dat er zo'n 200 motoren stonden en her en der stonden wat eigenaren. Heb 1 van die mannen gevraagd of ik hem een keer mag interviewen over zijn bike en zijn leven. Dit was een zeer aparte bike met een geweldige paint. Kreeg een vast nummer.......(Oldskool😉). Hoop maar dat dit zijn echte nummer is, hij heeft vast gedacht daar heb je weer zo'n chick die colorgeil is. Nou ja we zullen zien. Binnenkort een interview met Willem en anders heb ik een blauwtje gelopen hahaha

Ik ben zo heerlijk uit mijn dak gegaan met de band Frozen five, dat ik snachts kreunend en puffend terug strompelde naar de tent. Lekkere stevige rockmuziek ipv dat blues gejengel wat ik vaak hoor. Das lekker om naar te luisteren zo af en toe, heel af en toe, soms.....hmmm heel soms.