apport fikkie

Apport Fikkie, laat los, neeeee niet daar bij de buren, oh god nee toch he, daar ligt die dan.... bij de buren op het grasveld. Een sextoy zo groot dat je er bang van wordt.

Roze, glimmend, flexibel en vooral erg groot. Vibreren doet die niet, godzijdank. 

Waarom heb je hem dan gekocht? Something like damn the man, save the empress? 

Kennen jullie de geisha balletjes? Whoops weg balletje, of het balletje rolt via je broekspijp over straat of hij zit ergens in je vagina..hoog... ergens bij je baarmoedermond ofzo. Euh die balletjes zijn er toch voor om je spieren te trainen voor : (laten we ff braaf zijn ;) ) voor incontinentie te verminderen, je traint je spieren zodat niet bij elke niesbeurt je tena lady verschoond hoeft te worden. 

Waarom ligt er toch in deze tijd nog steeds een taboe op het gebruik van sextoys? In de videoclips is zoveel bloot te zien dat de zangkwaliteit niet eens meer meetelt, reclame voor ondergoed wordt ontzettend sexy gemaakt. Haha vroeger mochten de meiden niet naar Elvis kijken omdat hij heupwiegend op het podium stond, foei stoute Elvis. En nu produceren we een damn sexy reclame voor een onderbroek. ( En dat die altijd supermooie dame met zaadvragende ogen de camera inkijkt heeft er gewoon mee te maken dat die arme meid eiwitten nodig heeft want ze is verhongerd om maar te kunnen voldoen aan die absurde eis hoe je er uit moet zien) 

Is die afkeuring nog een overblijfsel van vroeger? Mijn overgrootoma heeft mij ooit eens verteld dat haar man haar nog nooit naakt had gezien, ze lag dan in het donker onder de dekens. Zo bedreven ze de liefde. Tegenwoordig hebben we darkrooms en glorieholes, weinig liefde en veel sex. En toch worden de online gekochte toys afgeleverd in een reclamevrije verpakking. Althans voor de consument, de pakketbezorger weet wel beter. Waarom is een toy of een sexuele fantasie toch zo intiem, zo verschrikkelijk dicht bij je, een gevoelig onderwerp? Laten we op het altijd zo gezellige familieuitje dit onderwerp eens aansnijden, misschien word je voor eens en altijd verbannen. Een winsituatie toch? Of het gaat verkeerd en weet jij nu welke sextoys je (schoon)ouders gebruiken......Nou schat, je vader gebruikt hem ook en is er erg tevreden mee, waarom wil jij dat dan niet? euh breng dit onderwerp maar niet ter sprake tijdens het familieuitje als je ouders uit de hippietijd stammen.