Kustom kulture 2017

  • Het was weer absoluut geweldig! Hotrods in alle soorten en maten, motoren, music, oldskool botsauto's en natuurlijk super relaxte craxy lunatics just like me! 

We stonden op de camping en de grond daar is zo fucking keihard dat bij elke tent die je zag de haringen krom gemept waren en nog half uit de grond staken. Loving it dat nooit iets normaal gaat. Nou ja loving it........... ik had geen slaapmatje bij mij en onder het tentzeil lagen allemaal steentjes.  Dat love ik dan weer niet. Heb nu nog steeds deuken in mijn billen van die rottige %^*#~*#%steentjes.  

Nou ja oké, die deuken zijn gewoon cellulitis, maar ik heb nu toch wel een goed excuus toooch? 

Frisdrank en bier worden in halve liters verkocht, das toch wel iets om te onthouden als je muntjes koopt.

In augustus gaat de kaartverkoop weer van start, ditmaal ben ik er minstens 2 nachten!