taboe or not taboe

De taboe top 100 uit 2006 van de KRO 

op nr 100 staat ........ een relatie waarin de vrouw meer verdiend als de man. Yeah own it baby!

maar een taboe? Misschien wat ongemakkelijk voor de man om dit openbaar te maken.

Nr 99: verplichte dna test om opsporing van misdadigers te vergemakkelijken. Euh taboe ? Why? 

Nr 98: Geloven in een vorig of volgend leven. Hmmm zou best willen weten wie of wat ik in mijn vorig leven was. Waarschijnlijk een zeekomkommer ofzo.

97: het kopen van namaak merkartikelen 

96: een relatie tussen een jongere man en oudere vrouw. Haha come on cougars, OWN your toyboy! 

95: sex voor het huwelijk hahaha taboe?? Tegenwoordig? Really??

94: een relatie waarin de man een kop kleiner is als de vrouw. Pffff heb je eindelijk je droomvrouw met der lange benen, kom je erachter dat jezelf een klein propje bent. Djeezz man man man dat zijn toch allemaal geen taboe's

93: niet stemmen bij verkiezingen

92: dat je je partner gevonden hebt via een datingsite. Euh.... nou ja, je kan ook altijd zeggen dat jullie elkaar hebben gevonden in een SM kelder ergens in de polder ofzo. Dat hij je had geholpen om weer uit je rubber outfit te komen zo iets. 

91: moeite hebben met moderne technologische apparaten. Euh hahaha denk dat 18% er geen moeite mee heeft en de rest vd 82% geregeld de technologie vervloekt omdat dat ~#%$ding weer niet doet wat jij wil. 

90: diep religieus zijn......hmmm als je geloofd in een religie dan sta je er toch achter. Hoe kan het dan een taboe voor jezelf zijn ? 

89: een relatie hebben met iemand van een andere etnische groepering. 

88: de monarchie willen afschaffen. 

87: je schaamdelen geheel scheren. Hahaha denk dat het eerder een taboe is als je nog een volledig oerwoud down under hebt.  Maarrrr ......laat ik het maar niet hebben over geschoren torso's bah alsof je met een zalfje bent ipv een man. Zal wel aan mijn leeftijd liggen hahaha. Mannen moeten haar hebben. 

86: een corrigerende tik aan je kinderen uitdelen

85: ..............................................................in progesssss