geloven in een vorig leven

Geloven in een vorig leven staat op nr 98 in de Nederlandse top 100 lijst der taboe 's

Nou ik geloof wel in een vorig leven en nee ik ben niet gek (denk ik tenminste hahaha). Ik kan er niet bij dat je alleen maar een lichaam bent en je hersenen je bewustzijn. Dat als je  dood bent, het ook  echt exit is. Dat is saai, als je dood bent ga je vast als geest verder, maar dan wel zonder de druk om geld te verdienen voor je hypotheek of afhankelijk te zijn vd voedselbank. Goh als het echt zo zou zijn dat we allemaal een geest worden bij onze dood, zou er dan ook een hiërarchie heersen in de geestenwereld? Of zouden we anarchisten zijn, allemaal gelijk. Zou de geest van een psychopaat ook anders zijn dan de geest van een zacht persoon of zou het te maken hebben met de chemische verbindingen in onze hersenen hoe iemand zijn karakter wordt. 

Hmmm wat zou er gebeuren als je als geest achterop een Harley stapt, waai je dan weg ? 

Nou ja hoe nieuwsgierig ik ook ben, ik hoop nog lang te moeten wachten op de antwoorden  van al mijn vragen Haha.