Psychobillie

Ik was op een oldstyle weekend om foto's te maken en natuurlijk te kwijlen bij al die gave auto's, Muziek en kledingstylen  

Ik dacht bijmijzelf, als ik nu een borreltje neem dan kan ik straks ( over 3 uur)gewoon met de auto terug. Toen ik mijn borrel bestelde kwam ik erachter dat het 10.00 smorgens was hahahaha, daar had ik even niet aan gedacht. Nou ja ergens ter wereld is het borreltijd ,dus proost! 

Maar toen kwam ik er ook nog es achter dat de race niet op het terrein plaatsvond hahaha en zo braaf als ik ben, met drank ga ik niet achter het stuur zitten. ( nou ja eigenlijk ben ik na 1 borrel al de kluts kwijt😬)Dan maar een lift regelen, ff rondkijken naar een slachtoffer. 

En daar stond die, just like a dream, mijn psychobillie, zijn haren wapperden in de wind, zijn oogverblindende glimlach met spierwitte tanden straalden mij tegemoet. Een vette V8 naast hem en hij keek mij aan met een blik van WTF wat kijk je nou naar mij? Euh shit ik heb natuurlijk onder invloed van mijn veel te vroeg in de ochtend borrel lopen kwijlen naar een wildvreemde. Natuurlijk wappert zijn haar niet, dat zit vol met depperdan. Niemand heeft spierwitte tanden en die V8 was niet van hem. Back to earth lady! 

Maar ik kreeg wel een lift HA!

arme jong, ik heb hem en de rest vh genootschap de oren vd kop gekwekt. Zijn "verloofde" (ja ja dit is een onderdrukte psychobillie) kwebbelde vrolijk terug. Ik vroeg hun of ze veel weerstand ondervonden door hun uiterlijk en kledingstyl. Zelfs nu in 2017 word er nog altijd gedacht dat ze gek en crimineel zijn.

Ze worden soms in de winkel extra in de gaten gehouden en gemeden door bejaarden. Kinderen worden angstvallig bij ze uit de buurt gehouden. 

Ze excuseerden zich voor de troep in hun auto......je kon er vd vloer eten zo schoon, terwijl in die van mij de muizen rondrennen.. nou ja eigenlijk springen ze meer over alle zooi heen, rennen lukt ze niet meer met al die obstakeltroepjes.

 Ze boden mij zonder er iets voor terug te verwachten een lift aan, waren erg sociaal in omgang. Snap echt niet wat onze maatschappij altijd heeft met dat bekritiseren van de medemens. Is dat een soort van angst voor het onbekende ofzo?