Een siliconen testikel

wist je dat .....een siliconen testikel, het bestaat.

Het zit eigenlijk nog in de experimentele fase, maar ze bestaan. Verschillende grootes varieërend van een walnoot tot een behoorlijke mandarijn. In het ziekenhuis mag je alle maten ff voelen wat lekker in de hand ligt en niet veel afwijkt van je eigen bal. Ze zijn rond net als een pingpong bal. 

Sommige mannen hebben een crazy ex die je in je slaap je bal afbijt en sommige mannen hebben de pech om met hun nootjes tussen de bankschroef te blijven hangen ( ik wil er eigenlijk niet aan denken wat je daar uberhaupt doet met je nootjes) en sommige mannen hebben de pech dat ze teelbal kanker krijgen en daardoor nu een testikel moeten missen. 

Omdat het nog in een testfase zit gaat deze man vaak naar het ziekenhuis zodat de doktoren feedback krijgen op hun experiment. Uiteraard moeten de studenten ook leren en raar maar waar als het gaat om gyneacologie zijn het vaak mannen maar als het gaat om een urologie zijn het vaak vrouwen. Dus daar sta je dan met je zaakje bloot en een rij jonge vrouwlijke studentes die allemaal even moeten voelen. Traumatische ervaring hahaha.

Het was een vreemd gesprek, zijn vriendin stond er naast en we keken alleen maar naar zijn kruis en hadden het over zijn ballen haha.