suiker junk

niet omdat het kan, maar omdat het moet. Voel mij weer zo tonnetje rond dat ik niet meer op het strand durf te komen omdat ik bang ben dat Greenpeace mij de zee in wil drukken.....Go back home you facking whale.

Goed afkicken dus van mijn heerlijke suiker verslaving. Vandaag foto's geschoten en elke keer dat ik vanaf mijn knieen omhoog kwam kreunde ik erover. Ja als je in een sexfilm werkt dan is dat wel een goede vaardigheid op je CV maar als je verdorie probeert te fotograveren en iedereen verschrikt op kijkt omdat moeke omhoog komt dan heb je echt geen leuke foto;s meer. Intussen dat ik dit schrijf moet ik eerlijk bekennen dat ik aan een stuk chocolade zit te knagen. Nou morgen ga ik beginnen hoor! 

Oh het is half 3 snachts zie ik nu en het is dus al morgen realistisch gezien. Euh oke deal met mijzelf, zondag mag ik nog eten en maandag is het gebeurd. 

Euh maandag redelijk doorgekomen. 

Dinsdag: whaaaaaah ik wil suiker. Suiker , Suikerrrrrrr

Woensdag: Onder het boodschappen doen zag ik een hele oude vrouw krom lopen achter haar rollator. Ze had een taartje in haar mandje......zal ik haar beroven? ze kan toch niet achter mij aan rennen.....oh god nee Vrouw Kremer niet doen, denk aan je normen en waarden ......Suiker....taart neeeeee niet doen. De engel en duivel zijn op mijn schouders aan het knokken, nu snap ik ook de gezegde dat alles zo zwaar op de schouders ligt, dat komt door die vecht partij tussen de beide engelen. Normen en waarden, normen en waarden loop weg, loop wegggg neeee jonge lullo toch niet het gangpad van de snoepafdeling in......men o men mijn kar ligt vol.....rugggraat van een slak.....Maar heee ik heb vanavond wat lekkers hahaha. Beter te dik in de kist dan nooit geleefd toch? maken ze die kist maar wat groter!